У "Свободі" вважають, що Партія регіонів вкрала 10% голосів

Субота, 17 листопада 2012, 22:32

Партія регіонів на виборах реально отримала близько 20% голосів виборців.

Про це заявив в ефірі 5 каналу в суботу новообраний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко.

"Партія регіонів насправді, я можу реально сказати, отримала десь відсотків 20 голосів. Решта – це наслідок фальсифікацій", - сказав він.

На уточнююче питання, чи вважає він, що Партія регіонів вкрала 10% голосів виборців, Мірошниченко відповів: "Я вважаю, що близько цього".

Водночас, за його словами, як свідчать екзот-поли і "реальна підтримка населення", ВО "Свобода" отримала щонайменше 13%. "І ми стверджуємо, що 2,5% у нас було вкрадено, ми навіть порахували, це близько 400 тисяч голосів", - додав "свободівець".

Торкаючись теми виборів президента 2015 року, Мірошниченко сказав, що категорично не згоден з прогнозами, що чинному президенту Віктору Януковичу гарантована присутність у другому турі виборів.

"За моїми відчуттями і підрахунками, якщо все буде йти так до 2015 року, за наявності 3-4 кандидатів від опозиції Януковичу абсолютно не гарантоване місце в другому турі виборів", - сказав він.

Коментуючи звинувачення в національній нетерпимості, Мірошниченко підкреслив, що "Свобода" ніде не декларувала своїх антисемітських, ксенофобських чи русофобських заяв.

"Якщо ми говоримо про національні меншини, про представників усіх тих національностей, які живуть на нашій території (ми говорили про це під час виборчої кампанії, це записано в програмі захисту українців), ми говоримо: "Ласкаво просимо до нас жити і розбудовувати нашу велику країну. Якщо ви поважаєте нашу мову, нашу культуру, наші традиції, ми готові разом з усіма боротися за те, щоб наша держава була заможна і щоб ми нею пишалися", - додав він.

За словами Мірошниченка, ВО "Свобода" - єдина політична сила, яка на законодавчому рівні хоче встановити права національних меншин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування