Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: перевибори будуть до того моменту, поки не переможе ПР

Вівторок, 20 листопада 2012, 09:33

Опозиція заявляє, що подасть до Європейського суду з прав людини позови щодо всіх п'яти округів, на яких мають намір провести перевибори.

Про це з трибуни парламенту заявив один з лідерів об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

"Ми подамо до Євросуду з прав людини позови щодо всіх округів, де Партія регіонів разом з ЦВК відмовилась встановлювати законне волевиявлення українців", - заявив він.

"Українська Опозиція категорично заперечує перевибори на тих округах, де ЦВК разом з ПР відмовилась встановлювати результати голосування", - додав Яценюк.

"Мотивація ПР тільки одна: там де вони програли вибори, вони будуть влаштовувати перевибори до того моменту, доки через сфальшовані протоколи не будуть встановлені результати виборів  на користь Партії регіонів", - додав Яценюк.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано чотири різних законопроекти про зміни до закону про вибори, які б дозволили проведення перевиборів на п'яти "проблемних" округах: на 94 з центром в Обухові, 194 та 194 на Черкащині, 223 у Києві, 132 у Первомайську.

Раніше регіонали заявляли, що зміни до закону про вибори розглядатимуться у вівторок. Однак у порядку денному на вівторок цих законопроектів немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування