"Регіонал" віддає сина Герман у "хороші руки"

Вівторок, 20 листопада 2012, 17:53

Син Ганни Герман Микола поки продовжує працювати помічником депутата від Партії регіонів Юрія Болдирєва (фракція Партії регіонів).

Про це повідомляє "Обком" із посиланням на Болдирєва, який не пройшов у Верховну Раду сьомого скликання у зв'язку з тим, що його місце в партійному списку виявилося непрохідним.

"Правда, тепер я не знаю, куди йому доведеться влаштовуватися, бо мої повноваження закінчаться, і він буде звільнений того ж дня, що і я. Ну, чьо, Коля - нормальний хлопець...", - сказав Болдирєв про колишнього замміністра.

За словами депутата, особисто він зі своїм помічником Коровіциним-Германом не спілкувався.

"Ви знаєте, у мене стільки помічників, що я не завжди їх бачу. Але на Колю були покладені певні обов'язки, і він їх виконував", - зазначив він.

"Взагалі-головна помічниця у мене - Лена, а з усіма іншими помічниками я спілкуюся опосередковано, в основному через Лену. Тобто я даю завдання Олені, а вже вона дає завдання всім іншим", - пояснив "регіонал".

На уточнююче запитання про те, чи працював Микола Герман його помічником аж до останнього часу, Болдирєв сказав: "Ні, ну, звичайно, працював. Я даю завдання Олені, Лена спускає йому, він щось робить, дає. Результати його роботи були помітні в паперовому та електронному вигляді".

"Але зараз йому доведеться кудись працевлаштуватися. Але я думаю, що якщо хтось із депутатів сьомого скликання запитає мене, чи можна його взяти в помічники, я його рекомендую. Скажу, що, так, в принципі, справу з ним мати можна. Він же галичанин тільки наполовину", - зазначив Болдирєв і засміявся.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування