Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія відправила Чорноморський флот до Сектора Газа

П'ятниця, 23 листопада 2012, 20:27

Росія направила загін бойових кораблів Чорноморського флоту РФ у східну частину Середземного моря для можливої евакуації громадян із Сектора Газа.

Про це повідомили в Головному командуванні ВМФ Росії, передає УНІАН.

"Загін бойових кораблів Чорноморського флоту одержав наказ перебувати в призначеному районі в східній частині Середземного моря для можливої евакуації російських громадян з району Сектора Газа у разі ескалації палестино-ізраїльського конфлікту", - йдеться в повідомленні.

"У складі загону гвардійський ракетний крейсер "Москва", сторожовий корабель "Сметливый", великі десантні кораблі "Новочеркасск" і "Саратов", морський буксир МБ-304 і великий морський танкер "Іван Бубнов", - уточнили в Росії.

22 листопада Міноборони РФ поширило інформацію, що ця тактична група кораблів Чорноморського флоту (ЧФ) завершила заходи першого етапу дальнього походу в східній частині Середземного моря.

Передбачалося, що екіпажі кораблів готуватимуться до наступного етапу дальнього походу - виконання завдань з боротьби з морським піратством біля узбережжя Сомалі.

Як відомо, 21 листопада Ізраїль і палестинський рух ХАМАС досягли угоди про припинення вогню.

За тиждень чергового протистояння, що почалося 14 листопада, в Ізраїлі було убито п'ятеро осіб, у Секторі Газа - більш як 130.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування