Чиновника-"психа", що вбив матір з дочкою, взяли під варту

Субота, 24 листопада 2012, 21:15

Суд обрав для підозрюваного у скоєнні ДТП на об’їзній дорозі Хуста, в якій загинули мати та її 7-річна донька, запобіжний захід - тримання під вартою терміном два місяці.

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомила прес-секретар прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович.

"Хустський районний суд виніс рішення щодо обрання відносно підозрюваного у скоєнні ДТП на об’їзній дорозі Хуста, у якій загинули мати та її 7-річна донька, Павла Нагірного запобіжного заходу – тримання під вартою терміном два місяці", - поінформувала Попович.

Наразі Нагірного доправлено в райлікарню, аби лікарі підтвердили, що за станом здоров'я його можна утримувати в камері СІЗО. Проводиться досудове слідство.

У результаті ДТП, що сталося на об’їзній дорозі біля Хуста, на місці загинули мати та її 7-річна донька, двоє інших дітей – 9-річний хлопчик та 12-річна дівчинка - з важкими травмами перебувають у Хустській районній лікарні.

Винуватець ДТП, керівник Хустської філії "Закарпатгазу", 54-річний водій Mitsubishi, в аварії не постраждав, і згодом його знайшли в Берегівській психіатричній лікарні. 23 листопада в приміщенні цього медзакладу його затримали правоохоронці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування