Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ГПУ пояснили, чому київського прокурора відправили у Луганськ

Понеділок, 26 листопада 2012, 12:53

У понеділок в Луганську заступник Генпрокурора Юрій Дьомін представив нового прокурора Луганської області Анатолія Мельника.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області, пише УНІАН.

За повідомленням прес-служби, під час представлення Дьомін відзначив, що "рішення з приводу призначення нового прокурора Луганської області ухвалювалося не один день".

"За роки своєї діяльності Мельник проявив себе як гарний організатор і справжній професіонал. Тому на цю відповідальну посаду він і був призначений", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу Мельник сказав, що до цього не працював в шахтарському регіоні.

"Мені дуже приємно очолювати прокуратуру Луганської області. Працювати в шахтарському краю я хотів, мені це цікаво. До того ж область прикордонна, тому у нас є багато питань з приводу нашої роботи", - сказав Мельник.

Як відомо, 21 листопада генпрокурора Луганської області Миколу Бескишкого призначено на посаду прокурора Києва, а на посаду прокурора Луганської області призначено Мельника, який з лютого 2011 року був прокурором Києва.

В органах прокуратури Мельник працює з 1987 року, працював на керівних посадах у Запорізькій і Полтавській областях, був заступником Генпрокурора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...