Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Луценка: Мій чоловік відсидить увесь термін

Понеділок, 26 листопада 2012, 13:17

Дружина екс-міністра МВС Юрія Луценка – Ірина – переконана, що йому доведеться відбути у тюрмі всі чотири роки.

Про це вона сказала в інтерв’ю УНІАН.

"Я на 99% впевнена в цьому. Не хочу цього, але розумію, що так буде. Це дуже важко і боляче усвідомлювати. Жодним чином не вбачаю натяку, що його випустять чи влада піде на якісь поблажки. До виборів президента Луценко не повернеться додому ", - сказала Луценко.

Вона також відкинула можливість дострокового звільнення чоловіка.

"Вироки Луценку – це особиста помста однієї людини, тому вийде він 26 грудня 2014 року. Ще два повних роки у неволі попереду. Умовно-дострокового звільнення у нього не буде, оскільки в колонії йому вже намалювали дві догани у намаганні догодити у доведенні гасла "Луценко сидітиме попри все"", - сказала Луценко.  

Вона додала, що догани намалювали за те, що Луценко вимагав "забезпечення свого права на телефонний зв'язок, на зустрічі із захисниками, на короткострокові зустрічі".

"Керівництво колонії через провокації створило штучну ситуацію, оббрехавши Луценка. Юру провокують постійно, щоб не дати йому можливість скористатися умовно-достроковим звільненням. Для скасування однієї лише догани потрібно півроку відсидіти у звичному режимі", - відзначила дружина Луценка.

Вона додала, що у цій ситуації особливо шкода дітей, які ростуть без батька.

"Молодшому зараз 13 років. Саме в цей період йому особливо потрібен батько. Юра старається як може бути присутнім в житті синів, постійно пише їм листи, спілкується по телефону. Юра вчить його, що діти Луценка – не плачуть", - сказала Луценко.

Вона додала, що не має наміру здаватись, і захищатиме свою правоту до кінця.

"Моя кінцева мета – повна реабілітація чоловіка як посадовця і політика", - підсумувала дружина Луценка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування