Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До середи "Регіони" дозбирають "тушок", яких недостає?

Понеділок, 26 листопада 2012, 13:33

"Регіонал" Володимир Рибак прогнозує, що Партія регіонів завершить переговори щодо створення парламентської більшості до 28 листопада.

Про це він сказав "Українським новинам".

"У середу зберуться партії, які пройшли в парламент, самовисуванці для розгляду всіх організаційних питань початку роботи сесії. До цього дня переговори практично будуть закінчені, і ми підіб’ємо якісь підсумки", - сказав перший заступник голови ПР.

Разом із тим, Рибак наголосив, що з упевненістю констатувати наявність необхідної кількості парламентарів для створення більшості можна буде не раніше першого засідання Верховної Ради нового скликання.

"Поки ми можемо оперувати точними даними, виходячи з зареєстрованих Центральною виборчою комісією депутатів від Партії регіонів, як за списком, так і по мажоритарних округах", - сказала він.

"У відношенні інших депутатів зараз ведуться переговори й підтверджувати те, що вже 40 або 30 депутатів (згодні увійти у фракцію Партії регіонів і створити більшість) передчасно", - заявив Рибак.

Разом із тим він не виключив, що його партії вдасться сформувати більшість у новому парламенті разом із депутатами-самовисуванцями за результатами переговорів і за їхньою готовністю виконувати програму президента Віктора Януковича.

Раніше заступник голови фракції Партії регіонів у нинішній Верховній Раді Михайло Чечетов заявив, що 40 самовисуванців написали заяви про входження у фракцію Партії регіонів у парламенті наступного скликання.

Група з підготовки 1-ї сесії Верховної Ради 7-го скликання проведе засідання 28 листопада.

За результатами виборів у парламент, оголошеними ЦВК, Партія регіонів отримала 185 мандатів. Для створення більшості необхідно мінімум 226 депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування