Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко може очолити новий Майдан - дружина

Понеділок, 26 листопада 2012, 13:44

Дружина екс-міністра МВС Юрія Луценка – Ірина – переконана, що після виходу з в’язниці Луценко зможе очолити новий Майдан, якщо це буде потрібно.

Про це вона сказала в інтерв’ю УНІАН, відповідаючи на питання про плани Луценка після повернення з тюрми.

"Якщо на Майдан буде запит у суспільстві, то він зможе, звичайно. Якщо цей Майдан буде на часі, то  тут не може бути сумнівів – тільки так. Як він може стояти осторонь? Адже саме дух Майдану залишив його в Україні, коли йому загрожувала небезпека в’язниці", - сказала Луценко.  

Водночас вона висловила переконання, що Луценко "буде над політикою, бо він вже її переріс".

"Більш детально про це, я думаю, Луценко скаже сам. Не хочу наперед розкривати його плани. Вони цікаві, він над ними постійно працює. Є група однодумців, політологів, громадських діячів, які готові об’єднатися навколо ідеї, запропонованої Луценком", - сказала Луценко.

Вона не виключила, що Луценко зможе посісти якусь політичну посаду, але у президенти не балотуватиметься.

"Його бачення таке: має бути один кандидат від опозиції – той, хто запропонує кращу програму. Луценко вважає, що тільки так опозиція має готуватися до виборів 2015 року. Юра не підтримуватиме прізвище – він підтримає програму розбудови української держави, затребувану суспільством, за яку готові відповідати її керманичі", - відзначила Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування