Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У крісло Льовочкіна можуть сісти Клюєв чи Захарченко - ЗМІ

Вівторок, 27 листопада 2012, 10:44

Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін може позбутися посади.

На його крісло претендують секретар РНБО Андрій Клюєв і глава МВС Віталій Захарченко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на джерело в Партії регіонів.

Якщо Партії регіонів вдасться зібрати більшість без залучення Компартії і особливих витрат - у чому вже майже немає сумнівів - Льовочкін залишиться працювати, вважають опитані агентством політологи.

"Але в тому випадку, якщо на шляху сколочування фракції в 226 голосів виникнуть серйозні проблеми, глава держави може нагадати групі Дмитра Фірташа поразку 12 з 13 провладних мажоритарних кандидатів в Києві", - йдеться в повідомленні.

"Однак і Клюєв поки не зміг довести, що він ефективніше Льовочкіна. Президент не задоволений тим, що Партія регіонів не змогла відразу взяти необхідну більшість голосів. Це ставиться в провину Клюєву", - пише агентство.

"Але заслуги Клюєва - якщо такі будуть - у зборі 226 мандатів у руках Партії регіонів у парламенті, чим зараз і займається глава Радбезу, можуть дозволити йому всерйоз розраховувати на посаду правої руки президента", - наголошується в повідомленні.

Ще один кандидат на посаду керівника адміністрації - глава МВС Захарченко - представник найближчого оточення президента і людина "сім'ї", повідомляє агентство.

При цьому новими заступниками та радниками в адміністрації президента, вважають експерти, будуть губернатори, що зробили партії влади вагомі послуги на минулих виборах.

"Наприклад, кіровоградському губернатору Сергію Ларіну нібито вже готують кабінет на Банковій, який раніше обіймав Станіслав Скубашевський. Заслуга Ларіна в тому, що йому вдалося продавити в оппозіцонной області чотири кандидати-регіонала в п'яти округах", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування