"Братки ДАІ" побили журналіста під час зйомки?

Вівторок, 27 листопада 2012, 12:54

Увечері 26 листопада на штрафмайданчику по вулиці Зодчих, 1 у Києві близько 20 невідомих побили журналістів "Дорожнього контролю", які знімали сюжет про незаконну діяльність приватної стоянки.

Як повідомляє "Дорожній контроль", "бандитів у цивільному", які побили журналістів, викликали працівники ДАІ.

Журналісти "ДК" одержали численні забиття голови й тіла й приблизно о 22.00 були госпіталізовані в Лікарню швидкої допомоги.

Найбільше постраждав Андрій Дзиндзя, у якого діагностували розсічення брови, струс мозку, підозру на відбиті нирки.

 

"Дзиндзя не може нормально пересуватися, через що лікарі прийняли рішення покласти його на стаціонар", - повідомляє "Дорожній контроль".

За словами журналіста Андрія Жуковеня, який також постраждав, бійня відбувалася за повної бездіяльності працівників міліції, а Дзиндзю били відразу 5 людей.

"Коли Дзиндзю вбивали, вони стояли, не ворушачись... Як далі жити, якщо міліція нічого не робить, коли тебе вбивають? Це не міліція, це мусори", - сказав Жуковень.

Уночі 27 листопада всі постраждалі журналісти "Дорожнього контролю" поїхали в Деснянське РУВС, де написали заяви про злочин.

Керівник "Дорожнього контролю" Ростислав Шапошников відзначив, що діючі приватні штрафмайданчики, куди інспектори ДАІ насильно заганяють автомобілі громадян, не мають офіційного договору з УДАІ Києва.

Самі працівники ДАІ кажуть, що керівництво в ультимативній формі вимагає забирати у водіїв машини під будь-яким приводом.

За інформацією джерел "Дорожнього контролю", безпосереднім куратором приватних штрафмайданчиків є заступник начальника Полку ДАІ Києва підполковник Віктор Тищенко, про якого "ДК" випускав багато сюжетів.

"Оскільки самі міліціонери бояться йти на конфлікт, вони наймають братків, які й "захищають" ці стоянки від претензій населення. Хто не хоче платити або обурюється – того б'ють, а міліція нічого не робить, оскільки сама і є організатором цієї бандитської схеми", - відзначили в "Дорожньому контролі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News