Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава Севастополя закликав міську ТРК показувати більше Донецька

Вівторок, 27 листопада 2012, 16:20

Глава Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба на апаратній нараді в СМДА закликав гендиректора міської ТРК Сергія Норманського збільшити кількість телепрограм про Донецьк і Дніпропетровськ.

Про це повідомляє севастопольський новинний портал Forpost.

"Треба відчувати це питання. А то ти крутиш всі ці "западенські" програми. Де ти їх береш?", - сказав Яцуба.

Норманський спробував пояснити йому, що існує програма спільних проектів СРДТРК, згідно з якою всі 27 регіонів України обмінюються телепродуктом.

Однак Яцуба його перебив: "Ну так бери - з Донецька, Дніпропетровська, ну, що ти береш звідти".

Яцуба заявив, що регулярно дивиться СТВ, проте поки не бачив жодної передачі про східні регіони України, зате бачив про Івано-Франківську та Львівську області.

"У мене таке враження, що не ти там керуєш процесом", - сказав Норманському Яцуба, але відразу виправив себе: "Напевно, я просто потрапляю на ці передачі".

Норманський підтвердив, що такий закид на адресу телекомпанії дійсно був, але, на його думку, це був приватний погляд телеглядача, пише "Телекритика".

"З мухи зробили слона", - сказав він.

Гендиректор зазначив, що СРДТРК наразі мовить 24 години на добу.

Власного мовлення на каналі 15 годин, решта дев'ять - це фільмопоказ, серіали, мультфільми, реклама і програми спільного виробництва.

"Є приблизно 10-12 програм, які виробляють різні обласні ДТРК і які йдуть в ефірі всіх ОДТРК. У тому числі і ми робимо таку програму, яка присвячена науці", - сказав він.

"Загалом ми транслюємо "Азбуку здоров'я" з Дніпропетровська, "Енергоманію" з Одеси, "Про закон" з Харкова, "Україна - морська держава" (Севастополь і Миколаїв), "Шлях до успіху" зі Львова, "Економічне коло" з Києва та інші. Щодо кількості - це 26 хвилин в день і повтор, практично година. Ось, приміром, цього тижня ми покажемо програми "Я знаю як" (Черкаси), "Легенди Запоріжжя", у четвер у нас - Чернігів, а у п'ятницю - "Храми Поділля"", - розповів Сергій Норманський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...