Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подякувала і спрогнозувала, що страх окупантів міцніє

Вівторок, 27 листопада 2012, 19:09

Україна і життя українців скоро зміняться та стануть ціннішими, більш красивими та справжніми.

Про це екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявила у своїй подяці за привітання з нагоди свого Дня народження.

"Перші люди, котрі прийшли до мене сьогодні вранці в тюремну палату повідомили мені, що біля лікарні зібралися ви, мої рідні! Зібралися із квітами та вітаннями. Ця новина зігріла мені душу, зміцнила мої сили та додала впевненості", - зазначила вона.

"Вже вранці я знала, що завдяки вам я не буду самотньою, ізольованою від життя та світла в цей день", - уточнила політик.

"Здавалося б, що у в‘язниці не можна бути щасливою та спокійною, але сьогодні особливий день, бо у ваших обіймах, відчуваючи теплоту ваших душ, я відчуваю себе затишно та щасливою", - заявила Тимошенко.

"Я знаю, що ви розумієте зміст і мету нашої спільної боротьби. Розумієте щирість та відданість мого служіння. Знаю, що ви думаєте і відчуваєте так само, як думаю і відчуваю я.

Спорідненість, відкритість наших сердець є тією силою, яка вже змінює нашу країну на краще - це вже дає добру надію для більшості людей та примножує страх і марноту в рядах окупантів", - додала екс-прем'єр.

"Ми з вами сильні не тому, що ховаємося за бетонними парканами, озброєним "Беркутом", продажними суддями чи сфальшованими виборами. Ми з вами сильні нашою вірою в Господа, любов‘ю до людей, здатністю пробачати жертовним служінням своїй рідній землі, своїй великій країні. І це єдиний вірний шлях, який не можна зруйнувати насиллям, агресією, обманом чи фальсифікаціями", - уточнила вона.

"Я вже бачу як над Україною встає сонце, я вже відчуваю, як впевненість повертається крок за кроком до осель українських родин. Я знаю, що Україна і наше життя вже скоро зміняться та стануть ціннішими, більш красивими та справжніми", - зазначила Тимошенко.

"Як би не "розквітало" зло, яким би загрозливим та впевненим не було - воно вже зникає, йому вже настає кінець, бо проти віри, проти любові, проти відданості зло безсиле", - додала вона.

Як відомо, у вівторок Тимошенко виповнилося 52 роки. Під стінами колонії зібралося більше 100 осіб, які вирішили її привітати.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування