Порошенко запевняє, що не змагається з Колесніковим, бо все непрозоро

Вівторок, 27 листопада 2012, 19:22

Віце-прем'єр і власник концерну "Конті" Борис Колесніков вважає, що його фабрика без конкурсу виграла тендер на постачання новорічних подарунків, бо немає достойних конкурентів.

Про це він заявив у коментарі програмі "Тендер News" на ТВі.

"Ми виготовляємо 18 мільйонів подарунків для України та Росії. Нас ніхто не може обіграти", - зазначив він.

Як відомо, "Конті" отримає майже 100 мільйонів гривень за постачання 4,3 мільйонів дитячих подарунків для Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності.

"Конті" монопольно постачає подарунки для українських дітлахів уже третій рік поспіль, з того часу як Колесніков став віце-прем’єром.

"Конті" не третій рік отримує, а одинадцятий рік отримує. І всі роки "помаранчевої" команди "Конті" вигравав цей конкурс. Так що свої ці натяки і сумніви залиште при собі", - уточнив Колесніков.

"Я не знаю, дівчино, якщо ви думаєте серйозно, що я сиджу і займаюся продажем подарунків, то ви глибоко помиляєтеся", - додав він.

ТВі поцікавився, чому конкуренцію "Конті" не складе, наприклад, київський завод "Рошен", що перебуває у власності іншого члена уряду, Петра Порошенка.

У коментарі ТВі Порошенко сказав, що вважає конкурс непрозорим, і що компанія "Рошен" не потребує коштів, зароблених "таким шляхом".

"Я переконаний, що новорічні подарунки повинні купувати батьки, які мають ці можливості. Або благодійні організації, яких зараз є достатньо і які здатні це забезпечити, щоб кожна дитина отримала цей подарунок", - заявив міністр економіки.

"Якщо сьогодні витрачати кошти бюджету, я вважаю, що ця процедура є непрозорою і думаю, що "Рошен" не потребує коштів зароблених таким шляхом", - додав Порошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування