Дружина Мазурка: Чоловік не винен, його прибрали

Середа, 28 листопада 2012, 14:57

Дружина підозрюваного у розстрілі охоронців в "Каравані" Людмила Мазурок впевнена, що у "Каравані" стріляв не її чоловік, але вбивство повісили на її чоловіка, а потім ще й інсценували його самогубство.

Про це вона заявила у програмі "Українські сенсації" на каналі 1+1.

Жінка додала, що характер в Мазурка був такий, що чужого на себе він не візьме і нібито саме тому його і застрелили.

"Він ніколи не скаже на чорне, що це біле. Він завжди казав правду в обличчя. Він не взяв провину за те, чого він не робив. І тому його прибрали", - сказала Мазурок.

Вона наголосила, що чоловіка вбили, інсценувавши самогубство.

Відповідаючи на запитання, кому це вигідно, Мазурок сказала:

"Тим самим правоохоронним органам, які з самого початку чомусь не шукають вбивцю, а все повісили на мого чоловіка!".

Мазурок також припустила, що чоловіка могли змусити застрелитися, шантажуючи дочкою.

"Можливо, так. Тільки таким чином. Я не знаю, які тортури психологічні чи якісь інші йому довелося винести. Тому що я думаю, він весь цей час не міг ніде ховатися, оскільки його скрізь вся країна шукала", - сказала дружина Мазурка.

Водночас вона наголосила, що "караванівський стрілок" і її чоловік – різні люди.

"Ярослав, мій чоловік, в "Каравані" не стріляв, це сто відсотків! Тому що "караванівський стрілок" і мій чоловік – це дві різні людини, і в цьому я впевнена більше, ніж на сто відсотків. На тисячу відсотків! Те, що я поховала мого чоловіка – це так. Але "караванівський стрілець" і мій чоловік - це дві різні людини", - наголосила Мазурок.

Вона додала, що чоловік жодного разу не виходив з нею на зв'язок, і запевнила, що він не міг вести подвійне життя, бо весь вільний час проводив з родиною.

Людмила Мазурок також переконана, що у чоловіка не було зброї і він не міг робити кулі в сараї, про що раніше говорила міліція.

"З мого чоловіка схоже хочуть зробити серійного вбивцю, тому що їм вигідно – людини немає, вони можуть повісити все, що завгодно, всі не розкриті справи за останні десять-двадцять років", - сказала Мазурок.

Крім того, вона шокувала заявою, що їй підкидають речові докази.

Мазурок підкреслила, що вона з дочкою нікуди не переїжджатиме і не змінюватиме прізвище, бо їм не соромно за чоловіка і батька.

"Я впевнена на сто відсотків, що мій чоловік не винен і мені боятися нема чого! І те, що нам говорили, що ми змінимо прізвище і поїдемо десь жити на Чукотку – вони цього не дочекаються. Це дуже заплутана, брудна справа, але рано чи пізно ми всі дізнаємося правду, і буде соромно тим, хто це все зробив", - підсумувала Мазурок. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...