За "мінування" почали давати строки. Поки раніше судимим

Середа, 28 листопада 2012, 22:06

Мешканця Одещини засуджено до 3 місяців позбавлення волі за неправдиве повідомлення про замінування однієї з виправних колоній.

Відповідний вирок Малиновського районного суду міста Одеси набув чинності, повідомляє прес-служба Служби безпеки України.

У березні 2012 року на телефон чергової частини УМВС в Одеській області надійшов анонімний телефонний дзвінок з повідомленням про замінування пенітенціарного закладу.

На місце події негайно виїхали оперативні служби СБУ, МНС та міліції. Під час огляду приміщення та прилеглої до колонії території спеціалістами-вибухотехніками вибухових пристроїв чи речовин не виявлено.

Як з’ясували оперативники, телефонний дзвінок здійснив 24-річний місцевий мешканець, який на той час вже відбував покарання в тій самій виправній колонії за вчинення крадіжки.

Як пояснив слідству зловмисник, у такий спосіб він хотів пожартувати над правоохоронцями.

Поки йшло слідство за фактом "телефонного тероризму" у цього ув’язненого вже закінчився попередній термін відбування покарання.

Рішенням суду зловмисника визнано винним та засуджено до трьох місяців позбавлення волі. Засудженого взято під варту в залі суду та супроводжено до місця відбування покарання.

Як відомо, у червні Верховна Рада встановила покарання за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...