"Регіонал"-хам заявив, що його спровокували. Керівництво не покарає

Четвер, 29 листопада 2012, 09:41

Депутат Верховної Ради Криму Олександр Мельник заявляє, що журналіст його спровокував – і тому він "спалахнув", про що шкодує.

Про це депутат заявив "Новому Регіону", коментуючи відео, на якому видно, як Мельник ображає журналіста за прохання не заважати записувати стенд-ап у коридорі кримського парламенту.

"Я вийшов із сесійної зали в коридор, щоб відповісти на терміновий телефонний дзвінок. Боковим зором я бачив, що стоїть якась камера, а між собою розмовляють оператор і журналіст. При цьому журналіст до мене кілька разів грубо звернувся – між іншим, він усе це вирізав із відео, вирвавши з контексту те, що йому було потрібно", - заявив "регіонал".

"Він мені в досить грубій формі сказав "Тихіше, тут записують". Я, звісно, шкодую, що так спалахнув, але такого провокаційного хамства від журналіста я не очікував", - сказав Мельник.

"Потім він кілька разів запитав "Ви мені погрожуєте?" і тричі просив оператора записувати. Я протягом двох хвилин, може, дещо експресивно намагався йому пояснити, що це він повинен дотримуватися прийнятих у Верховній Раді правил", - заявив депутат.

За словами Мельника, він не знав, яку телекомпанію представляє Шевкет Ганієв.

"Я шанобливо ставлюся до журналістів, дуже багатьох знаю, і я не хотів би, щоб ті люди, які свідомо ініціювали викиди цього бруду в пресу, намагалися корпоративно звинуватити мене в недружелюбності до всіх журналістів", - заявив "регіонал".

"Я не ображав усіх журналістів, я мав на увазі конкретну людину, яка порушила регламент і правила акредитації й просто мене як депутата Верховної Ради спровокувала. Це в жодному разі не стосується інших журналістів", - додав Мельник.

У свою чергу, заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов заявив, що керівництво партії не буде давати оцінку поведінці Мельника.

"У нас партія як називається? Правильно, "регіонів" – це ключове слово. Інцидент стався де? На Марсі, на Місяці? Ні! У Криму! У чому сила нашої партії? Чому нас не можна перемогти? Тому що ми не перетягаємо вирішення питань у Київ", - сказав він.

"Тому низова партійна організація спочатку дає оцінку. У Криму сильна партійна організація, жоден чужий не пройшов, ми виграли вчисту. Тому вона подивиться помийну яму – інтернет (саме такою ямою, зливним бачком він є) – якщо вважатиме за потрібне дати оцінку людині, то вона це зробить", - заявив Чечетов.

"Там у нас могутня організація, тому в цій ситуації в неї вистачить своїх можливостей дати відповідну оцінку. Тому питання не варте виїденого яйця!", - упевнений він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування