Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман буде боротися з пивом, підключивши церкву

Четвер, 29 листопада 2012, 12:04

Колишній радник президента Ганна Герман ініціює заборону використання релігійної символіки на алкогольних напоях.

Про це пише Обком із посиланням на УНІАН.

На переконання Герман, релігійні символи, назви свят і інші терміни, що належть до вищої духовної сфери людини, не можуть бути використані в назвах алкогольних напоїв і всіх інших засобів, які шкодять здоров'ю людини.

"Я з обуренням вчора подивилася рекламу пива "Львівське різдвяне", і вважаю, що починання, що йде зі Львова – міста, яке завжди називалося духовною столицею України, надзвичайно шкідливе й неприпустиме", - заявила Герман.

За її словами, церква, релігія завжди стояли на захисті здоров'я людини, і за допомогою релігійних символів рекламувати алкогольний напій – значить залучати церкву до знищення нації і народу.

"Хотілося б просити ієрархів українських церков, щоб вони висловили свій рішучий протест проти використання релігійних символів на алкогольних напоях, а громадян України – закликати не купувати алкогольні напої, у назвах яких так цинічно й злочинно використовується релігійна символіка", - відзначила Герман.

Як обраний народний депутат вона буде ініціювати в парламенті законопроект про заборону використання релігійної символіки в назвах алкогольних напоїв і звертається до громадськості підтримати її в цьому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування