Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров-молодший розіграв вручення Слов'янську "швидкої" та сміттєвозів?

Четвер, 29 листопада 2012, 14:30

Повідомлення слов'янських ЗМІ про те, що Олексій Азаров і його фонд нібито дарували місту нові сміттєвози та автомобілі швидкої допомоги не відповідають дійсності.

Про це пише блогер frankensstein з посиланням на офіційну інформаційну відповідь Слов'янської міської ради на запит одного з жителів міста.

Блогер нагадав, що 1 листопада на сайті місцевої газети "Вісті" з'явилася інформація про подію, яка відбулася за кілька днів до виборів, 25 жовтня.

"Зокрема, про те, як лідер громадської організації "Наш регіон" Олексій Азаров подарував місту машину швидкої допомоги. Подарунок стояв в ряду ще чотирьох автомобілів - сміттєвозів, які прибули в "місто для того, щоб довго і вірно служити громаді", - пише блогер.

За його словами, прочитавши цю статтю, один із жителів міста звернувся до міськради з офіційним запитом, в якому попросив уточнити кількість подарованої техніки.

16 листопада автор запиту отримав офіційну відповідь з якоъ випливало, що ніяких машин місто не отримувало зовсім.

У документі, який автор виклав на своїй сторінці в соціальній мережі, йдеться:

"За періоди з 01.01.2012 по 31.07.2012 та з 01.08.2012 по 12.11.2012 року Слов'янська міська рада, а також комунальні підприємства в його управлінні, структурні підрозділи не отримували транспортних засобів швидкої медичної допомоги та спеціалізованих транспортних засобів для збирання, перевезення і обробки сміття за договором дарування і не закуповувалися ".

 

"Таким чином, повідомлення місцевих ЗМІ та подяка мера Слов'янська виявилися простим спектаклем, метою якого було обдурення слов'янських виборців", - пише блогер.

Як відомо, раніше за держпрограмою для Донецької, Дніпропетровської і Вінницької областей та Києва, було закуплено 216 автомобілів швидкої допомоги.

Крім того, раніше Азарова-молодшого вже ловили на передвиборному піарі за держкошти.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування