"Регіонал" вже підрахував, що пів-Ради треба влаштувати у готель

Четвер, 29 листопада 2012, 17:29

Для розміщення іногородніх депутатів необхідно 238 готельних номерів.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, голова Комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Володимир Макеєнко, якого цитує прес-служба партії.

"Для того, щоб почало свою роботу VІІ скликання Верховної Ради України, необхідно розселити іногородніх депутатів", - зазначив політик.

За словами Макеєнка, є депутати VІ скликання парламенту, які стали депутатами VІІ скликання, і вже проживають в готелях та службових квартирах. Але також є і новообрані депутати, яким ніде жити.

"За приблизними підрахунками на сьогодні необхідно 238 готельних номерів для того, щоб розселити іногородніх депутатів. А постійні квартири для депутатів парламент не надає", - підкреслив він.

Також Макеєнко нагадав, що підгрупу, яка займається питаннями розселення депутатів, очолює представник Комуністичної партії.

"І з вчорашнього дня, коли була створена дана підгрупа, депутати з усіма питаннями розселення звертаються в цю підгрупу", - сказав парламентарій.

Разом з тим політик звернув увагу на те, що деякі лідери партій заявляють, що їх депутати відмовляються від житла, "але в той же час ці депутати звертаються з проханням поселення".

Як відомо, у середу Макеєнко заявляв, що необхідно 180 готельних номерів.

У четвер лідери партій "Батьківщина", "Свобода" та "Удар" заявили, що їхні депутати не претендують на отримання квартир, але чекають поселення у готелі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...