У Каськіва досі кажуть, що невідомо з ким підписана угода - це нормально

П'ятниця, 30 листопада 2012, 11:16

Держагентство з інвестицій та управління нацпроектами повідомляє, що з компанією "Gas Natural Fenosa" повністю врегульовано непорозуміння, яке виникло внаслідок підписання угоди з не уповноваженим представником кампанії.

Про це йдеться в офіційному повідомленні держагенства.

Там також повідомили, що у Каськіва звернулися до Президента компанії "Gas Natural Fenosa" Сальвадора Габарро Серра з пропозицією про особисту зустріч для обговорення перспектив співпраці.

"Компанія "Gas Natural Fenosa" повідомила про статус своєї співпраці з Національним проектом "LNG-термінал", зокрема про те, що компанія до цього часу не приймала рішень "з питань участі у консорціумі щодо будівництва терміналу", - йдеться в повідомленні.

За словами прес-служби, в іспанській кампанії підтвердили свою попередню участь у реалізації проекту "LNG-термінал", зокрема, розробку техніко-економічного обґрунтування.

"Щодо підписанта угоди з іспанської сторони, то своїм листом "Gas Natural Fenosa" повідомила, що пан Джорді Сарда Бонвеї, який у цей понеділок поставив всій підпис під Угодою від імені "Gas Natural Fenosa" "зробив це на власний розсуд" і перевищив свої повноваження", - йдеться в повідомленні.

"Також "Gas Natural Fenosa" надав Держінвестпроекту копію свого листа на його адресу, у якому компанія визначає суть своїх претензій до пана Джорді Сарда Бонве", - сказали в Нацпроектах.

Як відомо, у понеділок повідомлялося, що українська сторона підписала контракт з Джорді Сарда Бонвеі, який нібито представляв іспанську кампанію Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні.

Проте вже в середу в іспанській компанії спростували підписання контрактів щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні.

Крім того там заявили, що Джорді Сарда Бонвеі не знають, і він взагалі навіть не є їхнім працівником.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування