Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутатам квартири будувати не будуть

П'ятниця, 30 листопада 2012, 16:29

Депутат Верховної Ради, перший заступник голови комітету Ради з питань регламенту Сергій Сас вважає безпідставними заяви депутатів про відмову від державних квартир.

Про це він сказав Українським Новинам.

"Державні квартири в постійне користування депутатам не видаються, їх не було і не буде. Немає місця для забудови, немає коштів. Легко відмовитися від того, чого немає", - сказав депутат.

При цьому Сас зазначив, що іногородні депутати повинні бути розміщені в готелі в 2-місному однокімнатному номері.

Депутат висловив упевненість, що всі депутати, у яких є необхідність, будуть розміщені таким чином, в тому числі і депутати від партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина ".

29 листопада голова регламентного комітету Володимир Макеєнко (фракція Партії регіонів) наголосив на необхідності надання новообраним депутатам парламенту близько 238 готельних номерів для проживання на час виконання депутатських повноважень.

28 листопада Макеєнко заявив, що близько 180 новообраних депутатів Ради станом на 28 листопада подали заяви на надання житла на час виконання депутатських повноважень.

Після цього обраний депутатом Ради від партії "Батьківщини" Леонід Ємець заявив про те, що новообрані депутати від цієї політсили відмовилися від надання бюджетного житла.

Партія "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" також заявила про відмову від державних квартир новообраних депутатів від партії.

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, обраний депутатом Ради 7-го скликання, вважає надмірною увагу політичних сил до питання видачі квартир.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування