Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича висміяли в популярному американському шоу

П'ятниця, 30 листопада 2012, 19:17

Сюжет про президента України Віктора Януковича потрапив в одну з програм популярного сатирично-політичного шоу The Daily Show з Джоном Стюартом.

Програма виходить у вечірній прайм-тайм в США і Канаді, пише "Кореспондент".

В одному з епізодів програми, що вийшла в середу 28 листопада, жорстко висміюються американські політичні консультанти, які по закінченні виборів у США відправляються в інші країни насаджувати американську демократію.

В епізоді журналіст Джейсон Джонс бере коментарі у представників Болівії, України і Гондурасу, які працювали з "консультантом без кордонів" Тедом Дівайном (що перекладається як "божественний").

Під час інтерв'ю українець Андрій Добрянський висловлює своє невдоволення роботою Дівайна: "Американські політичні консультанти повинні були зробити повне оновлення іміджу Януковича після того, як він пообіцяв посадити своїх суперників у в'язницю".

"Вони придумали політичні рекламні плакати з портретом усміхненого Януковича і простим слоганом: "Почую кожного". Але це не спрацювало. Він все одно засадив своїх опонентів за грати", - зазначив українець.

"Але ж це нічого не означає, - вигукує журналіст, - Він міг почути щось, що йому не сподобалося, і тому посадив їх у в'язницю".

"Це не допомагає демократії", - заперечує Добрянський.

"Але він переміг. Значить, наша система працює", - продовжує наполягати американський журналіст.

Під час розповіді були використані кадри президентської гонки в Україні 2010 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...