Тягнибок: не продавайте фальсифікаторам ковбаси

Четвер, 8 листопада 2012, 20:06

Влада визнала, що вона фальсифікувала вибори.

Про це заявив глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк на мітингу під ЦВК.

Він знову запевнив, що опозиція буде добиватися визнання переможцями опозиційних кандидатів у округах.

"Ми боремось не тільки за п’ять мандатів, сьогодні п’ять мандатів, завтра буде десять", - уточнив він, додавши, що опозиція оскаржуватиме "до Вищого адміністративного суду і дійде до найвищої інстанції".

"Навіть ця влада визнала, що вона фальсифікувала вибори. Нишком вчора Янукович зняв одного з кандидатів у депутати в 132-му окрузі Травянко з його посади. Вони вже тихенько зняли заступника губернатора, але ми до цього Травянко доберемося", - зазначив політик.

Яценюк вважає, що створена в парламенті слідча комісія не виконає свою функцію.

"Ми створимо реальну слідчу комісію у новому парламенті, не ту, яку хотіли створити "регіонали". Ну що, Партія регіонів буде розслідувати фальсифікації на виборах? Самі крали голоси і самі потім це перевіряють. Що вони там перевіряють?", - уточнив він.

В свою чергу лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що опозиція не визнає перемоги провладних кандидатів у проблемних округах.

"Ми зробимо все для того, щоб не допустити, щоб їм видали депутатські мандати", - пообіцяв політик.

Він також пообіцяв "посадити всіх фальсифікаторів".

"В усьому Києві появляться їхні фотографії. Вони мають виходити одразу з хати, і сусіди з ними не будуть вітатися. Вони прийдуть в магазин ковбаси купити, а продавець їм має сказати: "Ти фальсифікатор, іди звідси, я тобі не продам цієї ковбаси". Вони прийдуть на базар за помідорами, люди не мають їм продавати помідорів-огірків", - заявив Тягнибок.

Наприкінці свого виступу він закликав громадськість залишатися під ЦВК на ніч, для того, щоб відстояти площу для подальших мітингів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News