Ірина Луценко: об'єднання навколо "Батьківщини" себе виправдало

Понеділок, 10 грудня 2012, 08:23

Об'єднання членів Об'єднаної опозиції в одну партію може відбутися на базі партії "Батьківщина".

Про це розповіла "Комерсант-Україна" обрана за списками "Батьківщини" дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина.

"Ця партія має потужні регіональні структури, опозиція вже об'єдналася навколо "Батьківщини" для спільної участі в парламентських виборах, так що такий підхід себе виправдав", - сказала Ірина Луценко.

Видання також пише, що ВО "Свобода" та УДАР поки не висловлюються щодо єдиного кандидата в президенти на виборах 2015 року.

"Офіційних пропозицій від "Батьківщини" ми не отримували. До президентських виборів більше двох років, тому ще дуже рано про них говорити, першим ділом варто закріпити успіх опозиції на виборах злагодженою роботою в парламенті", - заявив виданню заступник голови партії "Свобода" Андрій Мохник.

Представники партії УДАР також вважають, що говорити про єдиного кандидата ще не час.

"Першочергове завдання партії УДАР - звільнення політичних ув'язнених Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, а також повернення їм громадянських прав, таких як право висуватися в президенти. Для цього ми готові до активної роботи в парламенті", - сказала "Комерсанту" народний депутат Ірина Геращенко ( УДАР).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування