Попов не збирається йти від "регіоналів"

Понеділок, 10 грудня 2012, 10:39

Голова КМДА Олександр Попов заявляє, що не збирається виходити з Партії регіонів.

"Я не збираюся виходити. Я був і залишаюся членом Партії регіонів", - сказав він у понеділок журналістам, передає УНІАН.

"Я вважаю, що ця партія дуже багато зробила для того, щоб втримати країну від падіння в ситуації соціально-економічної кризи, від негативу. І сьогодні багато робить для того, щоб вивести країну на зовсім інші рівні розвитку", - додав Попов.

Він висловив переконання, що жодна інша політична сила на сьогодні "не має того потенціалу, який би дозволив це зробити".

"Тому я не збираюся виходити з Партії регіонів. А що стосується перспективи, то я вже говорив, що якщо я буду мати честь бути обраним на посаду міського голови Києва, то в цьому випадку призупиню своє членство в ПР", - пояснив Попов.

Як повідомлялося, минулого тижня Попов різко розкритикував прийнятий Верховною Радою бюджет на 2013 рік. "Урядова редакція закону про бюджет України наступного року позбавляє Київ можливості не тільки розвиватися, а й просто функціонувати", - сказав він.

Пізніше Попов заявив, що через прийняття бюджету в Києві може зупинитися громадський транспорт та не вистачити коштів на виплату зарплат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...