Свободу слова у новій Раді захищатиме скандальний "свободівець"?

Вівторок, 11 грудня 2012, 12:50

Якщо парламентський комітет з питань свободи слова за квотою отримає ВО "Свобода", то його очолить колишній телеведучий Ігор Мірошніченко.

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на джерела.

Водночас якщо комітет за квотою отримає Об'єднана опозиція, то на місце голови можуть претендувати троє депутатів: Андрій Шевченко, Юрій Стець і Микола Княжицький.

 За попередньою інформацією, до Комітету мають намір увійти 11 депутатів: Олена Бондаренко і Микола Баграєв (Партія регіонів), Олександр Абдуллін, Микола Княжицький, Олена Кондратюк, Юрій Стець та Андрій Шевченко (Об'єднана опозиція), Олександр Голуб та Василь Самойленко (КПУ), Ігор Мірошниченко ("Свобода"), Рустам Раупов (УДАР).

Таким чином, з 11 майбутніх членів Комітету семеро працювали в ньому раніше (Олена Бондаренко, Микола Баграєв, Олександр Абдуллін, Олена Кондратюк, Юрій Стець, Андрій Шевченко, Олександр Голуб).

Якщо така кількість членів остаточно й залишиться, то в Комітеті більшість голосів належатиме опозиції.

Як відомо, Комітет з питань свободи слова та інформації у парламенті традиційно очолювали представники опозиції. У попередньому скликанні на його чолі були Андрій Шевченко (фракція "БЮТ-Батьківщина"), а потім Юрій Стець (фракція "НУ-НС").

Мірошниченко нещодавно Мірошниченко назвав американську акторку Мілу Куніс "жидівкою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...