Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" закликають "тарзанів" опозиції заспокоїться і працювати

Середа, 12 грудня 2012, 19:40

Опозиційні депутати повинні спробувати зосередитися на виконанні взятих на себе зобов'язань у Верховній Раді.

Про це йдеться в заяві Партії регіонів.

Партія вважає "неприйнятними спроби опозиційних парламентаріїв перетворити вищий законодавчий орган країни в майданчик для демонстрації політичних шоу і закликають своїх колег до конструктивної і творчої роботи".

"Пропонуємо опозиційним депутатам замість того, щоб тарзанами скакати по трибунах, видаючи войовничі крики, спробувати зосередитися на виконанні взятих на себе зобов'язань, продемонструвати своїм виборцям, перш за все, свої розумові, а не акробатичні здібності", - сказано в заяві.

"Їм пора усвідомити - вони знаходяться у стінах парламенту європейської держави, а не в джунглях", - додали в "Регіонах".

"Партія регіонів володіє достатніми можливостями, щоб охолодити запал войовничих хуліганів і не дозволить політичним авантюристам реалізовувати свої брудні політичні сценарії, влаштовувати шоу в стінах парламенту", - зазначили в політсилі.

"Ми не допустимо політичного екстремізму - забезпечимо стабільну і творчу роботу Верховної Ради, прийняття необхідних суспільству і країні законопроектів", - обіцяють "Регіонали".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: