ТУШКА-ТАБАЛОВ ЗДАВ КАРТКУ

Четвер, 13 грудня 2012, 10:43

Олександр Табалов добровільно здав свою картку для голосування.

Про це заявив головуючий Олександр Єфремов.

"Я дякую народному депутату Табалову, який добровільно передав головуючому свою картку", - заявив Єфремов.

"Щоб не було ніяких підозр, я цю картку передаю до секретаріату і ще раз кажу Табалову подяку, що він це здобув. Він повноваження не склав, він картку передав", - зазначив Єфремов.

Перед цим опозиція заявила, що робота ВР не зможе працювати, поки Олександр Табалов у залі і голосує.

Про це з трибуни заявив лідер Свободи Олег Тягнибок.

"Ми вимагаємо щоб  ця тушка, цей зрадник, цей негідник ця людина,яка давала одні зобов'язання перед виборами, а тепер поводиться по-хамськи і не патріотично, хай би зараз добровільно покинув зал, і тоді робота парламенту продовжитися", - заявив Тягнибок.

Перед цим претендент на посаду голови Верховної Ради Володимир Рибак намагається виступити під крики опозиції "Тушки геть!".

Коли Єфремов запросив Рибака до слова, опозиція почала вимагати продемонструвати, чи знаходяться Табалови у сесійній залі. Коли вони побачили Олександра Табалова, вони почали скандувати "тушки геть" та "Табалов, Геть із зали".

До Рибака кілька разів підходила Ганна Герман та радила розпочати виступ, однак він спочатку боявся. Однак після умовлянь – розпочав.

Його мало хто слухає, бо опозиція продовжує скандувати. Біля президії з Єфремовим радились Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок

Пізніше вони відійшли. Під час виступу Рибака трибуну охороняли "регіонали".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування