Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"АероСвіт" частково відновив польоти у Росію

Четвер, 13 грудня 2012, 17:50

Авіакомпанія "АероСвіт" відновила польоти в Санкт-Петербург, Калінінград і Ростов-на-Дону.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на представника компанії.

Переговори з "Шереметьєво" ще тривають.

В авіакомпанії відзначили, що навіть при прийнятті позитивного рішення знадобиться час на виконання деяких технічних процедур для відновлення обслуговування в московському аеропорту.

"У цьому зв'язку авіакомпанія вже зараз додатково скасувала низку рейсів в Москву, що дозволило оперативно приступити до оповіщення пасажирів і переоформленню квитків на альтернативні рейси і на інші дати", - пояснили в "АероСвіт".

За даними авіакомпанії, в четвер в "Борисполі" в чотири рази знизився потік пасажирів московських авіарейсів, що прибувають в аеропорт і потребують додаткового обслуговування сервісним центром "АероСвіту", у тому числі в пересадці на літаки інших авіакомпаній.

На даний момент "АероСвіт" відмінив намічені на 13 і 14 грудня рейси Київ-Москва-Київ (VV405\106, VV407\108, VV415\116, VV451\152) і Дніпропетровськ-Москва-Дніпропетровськ (VV501\102, VV503\104).

Як відомо, з 11 грудня 2012 року аеропорт "Шереметьєво" припинив наземнеобслуговування всіх рейсів а/к "АероСвіт" на приліт і виліт (починаючи з рейсу VV 451 00.20 Київ (Бориспіль) - Москва (Шереметьєво).

Це пов'язано з тим, що авіакомпанія "АероСвіт" не виконує зобов'язання по оплаті рахунків за надання ВАТ Міжнародний аеропорт "Шереметьєво" аеропортових послуг та послуг з наземного обслуговування рейсів.

Сумарний борг авіакомпанії "АероСвіт" перед ВАТ Міжнародний аеропорт "Шереметьєво", ЗАТ ТЗК "Шереметьєво" і ЗАТ АероМАШ - АБ перевищив 165,5 мільйонів рублів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування