Вбивці родини харківського судді забрали голови з собою

Неділя, 16 грудня 2012, 09:29

У квартирі вбитого судді Фрунзенського райсуду Харкова Володимира Трофимова не знайшли відрізаних голів судді та членів його родини.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на неофіційні джерела.

Тож уже за кілька годин оперативники обшукували приміщення Фрунзенського райсуду та взяли його під охорону, побоюючись провокації – підкидання голів саме туди.

Досі немає підтверджень того, скільки саме було злочинців.

Правоохоронці вже оголосили, що розглядають одразу кілька версій події. Зокрема, вбивство через хобі судді – колекціонування.

Однією з основних є версія професійної діяльності судді. Але в переліку справ Трофимова зараз важко побачити щось таке, що могло б спровокувати настільки жорстоку розправу.

Зокрема, відомо, що на останньому своєму засіданні 12 грудня він розглядав справу про несплату аліментів на утримання неповнолітньої дитини. Перед тим суддя виніс досить м'який вирок у справі про ДТП із летальним підсумком: водій за смерть пішохода дістав 3-річне ув'язнення з випробувальним терміном на 1 рік.

Також серед справ Трофимова можна знайти земельні конфлікти щодо гаражної забудови та відмову одному з банків у примусовому стягненні коштів з клієнта, котрий оформив кредит. Здебільшого ж суддя розглядав справи про розлучення та дрібні крадіжки.

Всього в державному реєстрі зазначається близько 3 тисяч справ, до розгляду яких мав причетність Трофимов.

Разом з тим, генпрокурор Віктор Пшонка та міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вилетіли до Харкова, щоб особисто заслухати звіт про результати проведених першочергових слідчо-оперативних заходів, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю в прес-службі Генпрокуратури.

Як повідомлялося, обезголовлені тіла судді, його дружини, сина і цивільної дружини сина були знайдені в суботу в квартирі. Порушено кримінальну справу за ст.115 "Умисне вбивство".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування