На Волині і Прикарпатті теж застрягає транспорт

Неділя, 16 грудня 2012, 16:41

У Волинській області протягом доби в снігових заметах застрягли десятки легкових автомобілів, рейсових автобусів, вантажівок і машин "швидкої допомоги".

Станом на 15.00 неділі рятувальники витягли з-під снігу понад 45 транспортних засобів, роботи з очищення доріг і звільненню автомобілів тривають, повідомляє прес-служба територіального управління МНС у Волинській області.

Також станом на 16.00 41 населений пункт області залишається без електропостачання.

До заходів з ліквідації наслідків складних метеорологічних умов в області залучено понад сто рятувальників і 90 одиниць високопрохідної рятувальної техніки.

За розпорядженням Луцького міського голови Миколи Романюка 17 грудня в міських загальноосвітніх навчальних закладах скасовується навчання.

Враховуючи різке погіршення метеоумов в області, в управлінні МНС України в Волинській області радять по можливості утримуватися від поїздок на особистому транспорті.

У той же час, в Івано-Франківській області внаслідок несприятливих погодних умов ускладнився дорожній рух на ділянках доріг державного значення Снятин-Тязів і Татарів-Кам'янець-Подільський на території Тлумацького і Городенківського районів.

Як повідомляє головне управління МНС в Івано-Франківській області, станом на 15.00, підрозділи рятувальників вивільнили зі снігових заметів 57 транспортних засобів, у тому числі 8 пасажирських автобусів і 49 легкових та вантажних автомобілів, надали допомогу 110 людям.

До заходів з подолання наслідків складних погодних умов залучено 48 рятувальників та 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування