Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-спікер: "Якщо нас фінансує Ахметов, то чому ми б’ємо їм морди"

Понеділок, 17 грудня 2012, 13:15

Віце-спікер Руслан Кошулинський заперечує, що ВО "Свобода" фінансує Рінат Ахметов чи Ігор Коломойський.

Про це він сказав в інтерв’ю "Українській правді".

"23 мільйони 200 тисяч гривень – це виборчий фонд ВО "Свобода". Це найменша цифра серед політичних сил. Ви не побачите в наших списках жодної людини олігархів. Яка мета їхнього фінансування? Ясно, що якщо підприємець фінансує, він хоче мати з цього зиск. Ахметов? Тоді якого милого ми "Регіонам" б'ємо морди в парламенті?", - заявив Кошулинський.

На питання про план вивести в другий тур президентських виборів у 2015 році Олега Тягнибока і Віктора Януковича, тим самим повторивши сценарій 1999 з Кучмою і Симоенком.

"По-перше, зараз стратегічні напрямки в Україні - неблагодатний грунт, це точно", - сказав він.

"Кандидат від цих трьох опозиційних партій, який буде висунутий спільно, переможе Януковича. Це точно. Якщо цього не буде, хоч би хто там був, він не виграє", - додав він.

На запитання, яка найбільша амбіція "Свободи" (зокрема мати свій уряд), Кошулинський сказав: "Так. Але це найменша. Ми дуже амбітні. Інакше нецікаво. Якщо ти не хочеш стати олімпійським чемпіоном, навіщо ти йдеш? Тоді фітнес, тоді фізкультура. А якщо ти себе вважаєш політиком, бийся за остаточне, перемагай, досягай".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування