Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" прогнозує "жорстке протистояння" через Митний союз

Понеділок, 17 грудня 2012, 14:37

"Свобода" очікує надзвичайно жорстких протистоянь щодо зміни геополітичного курсу України.

Про це заявив в понеділок на прес-конференції народний депутат від фракції "Свобода" Юрій Михальчишин, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми очікуємо надзвичайно жорстких протистоянь щодо змін геополітичного курсу нашої держави. Як ми знаємо, у вівторок очікується візит все ще гаранта Конституції Януковича в Москву", - сказав він.

"Ми очікуємо демонстративних кроків у бік переорієнтації на Митний союз ... Тобто ми реально готуємося до того, що протистояння у парламенті стає все більш запеклим і буде стосуватися не тільки наших вимог дотримуватися законності", - сказав Мірошниченко.

За його словами, це буде боротьба за збереження української державності між найбільш "дієвою парламентською фракцією та домінуючою провладною партією, яка має намір покласти Україну в подарунок під престол кремлівському хану".

Відповідаючи на запитання чи проводять представники опозиції консультації про подальші дії у разі підписання документів щодо Митного союзу, Михальчишин сказав, що такі консультації проводяться і опозиція готова вивести україгців на акції масової непокори.

"Ми готуємося до боротьби в парламентській площині, але не залишаємо і постійну роботу з виборцями, тобто ми готові до масової мобілізації, готові закликати українців до масових акцій громадянської непокори і ми готові не тільки ці акції очолювати, але й доводити до більш логічного закінчення ", - підкреслив нардеп.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...