Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко нацькував Пшонку на суддю, яка не випускає його з України

Понеділок, 17 грудня 2012, 18:31

Депутат від "Батьківщини" Сергій Власенко подав заяву до Генпрокуратури щодо порушення кримінальної справи проти судді Печерського райсуду Києва Бернадської.

Про це у понеділок повідомляє прес-служба партії.

Як відомо, суддя Бернадська винесла постанову, через яку він не зміг по справах виїхати з України в п`ятницю, 14 грудня.

За його словами, суддя винесла "завідомо неправосудне рішення, а також вчиняла дії, пов'язані з перешкоджанням діяльності народного депутата України".

"Це також кримінально-карний злочин, якщо пані суддя цього не знає", - наголосив Власенко.

Він також направив депутатське звернення до Державної прикордонної служби із вимогою надати копію постанови Верховної Ради, якою його обмежено, як депутата, в правах і притягнуто до кримінальної відповідальності.

"Тому що лише цей документ, відповідно до ч. 2 ст. 27 є підставою для будь-якого обмеження прав народного депутата. Якщо такого документа немає, то я поставив вимогу виключити мене з реєстру осіб, яким тимчасово заборонено перетинати державний кордон", - зазначив депутат та додав, що з аналогічними вимогами він звернувся і до виконавчої служби.

Більше того, Власенко звертатиметься до Вищої ради юстиції щодо притягнення судді до відповідальності за порушення присяги.

"Винесення завідомо неправосудного рішення - порушення присяги, а рішення вочевидь завідомо неправосудне", - підкреслив депутат.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування