Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мера Єнакієве обрала "абсолютна меншість" жителів міста?

Понеділок, 17 грудня 2012, 21:23

На деяких дільницях на виборах мера міста Єнакієве явка виборців зафіксована на рівні 80%, при загальній оголошеній явці у 44%.

Про це повідомляє глава Горлівської міської організації партії "Свобода" Ігор Славгородський на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Це динаміка по явці під час голосування 16 грудня. Червоним виділені дільниці, які ми не закрили зовсім. №№49-53 - дільниці м.Вуглегірська. 80% явки - навіть не смішно", - зазначає він.

Фото Ігоря Славгородського 

"Ні у кого не було сумніву, що Олейник (кандидат від Партії регіонів) виграє вибори. Але ж вигравати чесно вони не можуть, не звикли. Всі мої члени ДВК рішеннями комісій були відправлені на голосування за межами дільниці, і зранку вже всюди було вкинуто 10% бюлетенів", - пише "свободівець".

"Наші люди зайшли в комісії об 11-12 годинах. Там, де були присутні свободівці, після 12:00 проголосувало від кількох до кількох десятків людей. Там, де не було - явка зростала як на дріжжях", - уточнює Славгородський.

Фото frankensstein 

"За моїм аналізом, реальна явка склала 17-18%, і аж ніяк не 44%, які зафіксувала ТВК", - додав він.

В свою чергу донецький блогер frankensstein також зазначає, що відбувалося вкидання бюлетенів.

"Ось фото, зроблене мною рано вранці на дільниці № 10. Це пачка вкинутих бюлетенів в прозорій урні. Природно, все за регіонала Олійника. Про вкидання повідомили спостерігачі від" Удару ". Самого моменту я не бачив, але можете прикинути самостійно, чи можуть в 8:30 ранку випадковим чином так рівно впасти в урну півтора десятка листків? ", - пише він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування