У Москві Янукович з Путіним без свідків підпишуть документи

Вівторок, 18 грудня 2012, 09:34

У вівторок у Москві президент Віктор Янукович і президент Росії Володимир Путін проведуть переговори у форматі "тет-а-тет", після чого відбудеться церемонія підписання двосторонніх документів.

Про це йдеться в програмі робочого візиту Януковича, пише УНІАН.

Програмою передбачено прибуття президента до міжнародного аеропорту "Внуково-2" українським спецлітаком "А-319" орієнтовно о 17.20 мск, після чого українська делегація вирушить до Кремля.

Далі передбачено 15 хвилин на зустріч президентів у форматі "тет-а-тет", після чого відбудеться церемонія підписання двосторонніх документів.

При цьому не уточнюється, які саме документи будуть підписані.

Далі запланована заява президентів для представників ЗМІ.

Після 19.00 мск переговори Януковича з Путіним продовжаться в розширеному складі у форматі робочого обіду.

Передбачається, що сьогодні ввечері Янукович повернеться до Києва.

Як відомо, раніше прес-служба Януковича повідомила, що під час зустрічі з Путіним Янукович планує обговорити комплекс актуальних питань українсько-російської співпраці, перш за все в енергетичній та торговельно-економічній сферах.

Увага також приділятиметься виробленню взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом Росії, Білорусі та Казахстану.

За даними інформованого джерела з російського боку, крім Путіна, в переговорах візьмуть участь голова "Газпрому" Олексій Міллер, міністр енергетики Олександр Новак і глава МЗС Сергій Лавров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування