Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловік Гереги став "кнопкодавом"

Вівторок, 18 грудня 2012, 11:33

Депутати-самовисуванці, які увійшли до Партії регіонів, почали віддавати своїм колегам картки для голосування.

Про це повідомляє рух ЧЕСНО.

"18 грудня рух ЧЕСНО зафіксував факт неперсонального голосування з боку депутатів–самовисуванців, які увійшли до фракції Партії регіонів", - йдеться у повідомленні.

"Олександр Герега (обраний у виборчому окрузі №192, Хмельницька область) проголосував замість Ігора Маркова (обраний у виборчому окрузі 133, Одеська область). Порушення відбулося під час голосування за зняття з Миколи Азарова депутатських повноважень у зв’язку з його призначенням прем’єром", - зазначають у русі.

Фото Ганни Грабарської 
 

"У такий спосіб новообрані депутати порушують Конституцію, нещодавно ухвалений закон про внесення змін до Регламенту ВРУ та обіцянку голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова щодо вирішення проблеми неперсонального голосування у новому парламенті", - додається у повідомленні.

Як відомо, протягом першого тижня роботи парламенту рух ЧЕСНО вже  зафіксував щонайменше 7 фактів неперсонального голосування представників від Партії регіонів.

Тоді Юрій Воропаєв голосував замість Віталія Калюжного, Володимир Малишев - замість Євгенія Гєллєра, Станіслав Мельник  - замість Дениса Омельяновича, Сергій Горохов - замість Таріела Васадзе, Микола Дмитрук - замість Володимира Мисика.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування