Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соболєв: "Кузьмін просився у Тимошенко стати генпрокурором"

Четвер, 20 грудня 2012, 16:04

Депутат "Батьківщини" Сергій Соболєв називає безпідставними заяви першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна щодо Юлії Тимошенко та її партії.

Про це він сказав Радіо "Свобода".

"Кузьміну треба покаятися, як він просився у Юлії Тимошенко стати генеральним прокурором, якщо вона стане президентом, а вже тоді розповідати казки про вбивства замовні, про якісь офшорні компанії та все інше", - заявив Соболєв.

"Я б йому радив перевірити офшорні рахунки Рината Ахметова, Бориса Колеснікова, Дмитра Фірташа, а також рахунки, з яких перераховувалися гроші на оплату його поїздок за рубіж із грошей Партії регіонів", - сказав опозиціонер

"Я не розумію, що за мораль у цією людини, якщо вона дозволяє собі робити заяви на межі злочину", - обурився Соболєв.

Депутат запевнив, що партія "Батьківщина" фінансується представниками малого та середнього бізнесу, які не мають можливості відкривати рахунки в офшорних зонах.

Раніше джерело у Генпрокуратурі заявило, що ГПУ зацікавилися фінансуванням партії "Батьківщина" за рахунок коштів одного з київських конвертаційних центрів.

А напередодні Кузьмін сказав, що у Генпрокуратури є достатньо доказів для пред’явлення нових обвинувачень Юлії Тимошенко у зв’язку зі справою про вбивство Євгена Щербаня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: