Hyundai вибачився за потяги, а Колесніков - ні

Четвер, 20 грудня 2012, 17:43

Компанія Hyundai принесла вибачення за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами і розпочала роботи з ліквідації несправностей.

Про це йдеться в листі компанії, надісланому на адресу "Укрзалізниці", повідомляє Міністерство інфраструктури.

Зокрема, як наголошується в листах, вже впроваджено програму підготовки потягів Hyundai до зимових умов, і протягом останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

Також Hyundai нині збільшує кількість фахівців в Україні: цього тижня сім фахівців приєднаються до команди технічного обслуговування.

"Компанія Hyundai Rotem планує наймати більше українських фахівців групи технічного обслуговування в Дарницькому депо", - цитує лист міністерство.

"Це перша наша зима в Україні, яка покаже нам напрями для вдосконалення і наші слабкі сторони. Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період, такі як затримки, скасування рейсів", - йдеться в листі.

Водночас, у Мініфраструктури наголошують, що Hyundai була єдиною компанією, яка змогла поставити Україні потяги у встановлені досить короткі терміни, - протягом 18 місяців, щоб встигнути до початку проведення в Україні Євро-2012.

Як відомо, міжрегіональні електропоїзди виробництва Hyundai Rotem почали курсувати залізницями України з 27 травня 2012 року під брендом "Український експрес".

Останніми днями в Україні щодня ламаються одразу кілька поїздів Hyundai і їх доводиться заміняти на старий рухомий склад.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News