Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР дружитиме зі "Свободою" попри думку Європарламенту

П'ятниця, 21 грудня 2012, 10:10

Партія УДАР продовжить співпрацю зі Всеукраїнським об'єднанням "Свобода", незважаючи на заклик Європарламенту.

Про це заявив народний депутат, член політради партії УДАР Валентин Наливайченко в інтерв'ю газеті "День" (№234-235), повідомляє УНІАН.

За його словами, УДАР із повагою ставиться до резолюцій Європарламенту та інших міжнародних організацій.

"Разом з тим, співпраця і взаємодія опозиційних сил – це один з важливих елементів відновлення парламентаризму в Україні", - наголосив Наливайченко.

Він висловив сподівання, що представники "Свободи" в майбутньому не допускатимуть проявів ксенофобії, зневаги до людей інших національностей.

"Це – вчорашній день. Одні намагаються розділити Україну на Захід і Схід, інші – за національною і етнічною ознакою. Це приводить до дедалі нових конфліктів, які ослабляють Україну", - переконаний депутат.

Як відомо, 13 грудня Європарламент прийняв резолюцію щодо України, в якій, зокрема, закликав парламентські партії, що дотримуються демократичних принципів, не співпрацювати з ВО "Свобода".

Відповідну поправку було включено в резолюцію за ініціативою представника групи Прогресивний альянс соціалістів і демократів, яка є союзником Партії регіонів.

Того ж дня голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що його політична сила продовжуватиме співпрацю зі "Свободою", незважаючи на рекомендації Європарламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування