Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТІГІПКО ПІДЕ У РАДУ ЗА ІДЕОЛОГІЄЮ

П'ятниця, 21 грудня 2012, 22:22

Депутат від Партії регіонів, екс-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко не має наміру працювати в Кабінеті Міністрів.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Інтер".

"У мене вже була розмова з президентом і главою уряду, і я вирішив залишитися депутатом", - розповів він.

Депутат уточнив, що прийняв таке рішення, проаналізувавши результати виборів, зокрема, наявність попиту на ідеологію.

"Свобода набрала багато. Партії регіонів треба на це звернути увагу. Будемо займатися ідеологією", - підсумував Тігіпко.

"Моє рішення у великій мірі продиктовано тим, що з'явилася ультраправа партія, яка, мені здається, що вимагає такої достатньо серйозної дискусії і апелювання", - уточнив він.

"Я за те, що б члени партії "Свобода" вільно говорили про те, про що вони думають і про свої якісь політичні переконання, але з цими переконаннями я точно не згоден. Я знаю, що може бути на початковому етапі за рахунок новизни, і якогось радикалізму, вони комусь і сподобаються, але в перспективі, крім проблем для країни вони нічого не принесуть", - заявив Тігіпко.

"Крім Партії регіонів серйозно протиставити щось "Свободі" нема кому. І я вважаю, що зараз треба цим дуже серйозно займатися", - додав він.

При цьому, відповідаючи на питання про те, чи буде далі Партія регіонів розвиватися, як партія, що відображає певні інтереси і цінності Східної і Південно-Східної України, "регіонал" зазначив: "Я думаю, що орієнтуватися тільки на Південно-Схід для загальнонаціональної партії було б неправильно...".

"Але все-таки фокус, я впевнений, ми повинні тримати на інтереси Південного Сходу. Тому, що саме в плані ідеологічному там багато правильних речей, і ми повинні спиратися на них", - підсумував Тігіпко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...