Бюджет не переписували і податку на валюту не буде - Тігіпко

П'ятниця, 21 грудня 2012, 23:55

Податок з продажу готівкової валюти не буде прийнятий Верховною Радою.

Про це заявив депутат, заступник голови фракції Партії регіонів Сергій Тігіпко в ефірі телеканалу "Інтер", коментуючи інформацію про те, що бюджет підписаний президентом і раніше проголосований Радою суттєво відрізняються.

"Що стосується змін до бюджету, то я вважаю, що такого бути не може, що бюджет вийшов з парламенту в одному вигляді, а після цього в адміністрації президента був змінений і підписаний президентом. Я думаю, що який засилався, той і був підписаний президентом", - запевнив він.

При цьому екс-міністр уточнив, що "соціальний бюджет не зменшений, але темпи зростання рівня заробітної плати для бюджетної сфери, темпи зростання рівня заробітної плати для держслужбовців зменшені, і бюджет достатньо складний".

Тигіпко також заявив, що "ситуація в економіці наразі дуже напружена, ми мало про це говоримо, але ситуація просто кризова".

Зокрема, він заявив, що для підтримки національної валюти варто ввести "плаваючий курс", а також запевнив, що питання ведення податку з продажу готівкової валюти не на часі.

"Я думаю, що тема похована, тому що я знаю настрої депутатів - голосування у Верховній Раді не буде", - підсумував депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування