Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Всі важливі дороги розчистили, але знову очікується сильний сніг

Субота, 22 грудня 2012, 09:08

Проїзд на автодорогах державного та регіонального значення забезпечено.

Про це повідомляє прес-служба МНС з посиланням на інформацію Державної служби автомобільних доріг.

Станом на 7:00 суботи продовжуються роботи по розчистці доріг місцевого значення у Вінницькій, Волинській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Разом з тим, на суботу по Україні оголошено штормове попередження.

Вдень на дорогах України ожеледиця, у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, місцями Дніпропетрівській та Київській областях сильний сніг, у південній та східній частині подекуди пориви вітру 15-18 м/с, повідомляє прес-служба МНС із посиланням на Укргідрометцентр.

Повідомляється також, що в Україні працює 2997 пунктів обігріву. Зокрема МНС розгорнуло 333 таких пунктів, місцеві органи влади – 2664.

За останню добу до закладів звернулися майже 3 тисячі людей. Загалом з початку роботи була надана допомога майже 16,5 тисячам осіб. Найчастіше громадяни звертаються по допомогу у Криму, Донецькій, Запорізькій, Львівській, Дніпропетровській областях. Також багато громадян звертається на Луганщині та Харківщині.

Пункти обігріву працюють цілодобово. Тут можна зігрітися, перепочити, випити гарячого чаю і перекусити, отримати першу медичну допомогу. Частина пунктів стаціонарні – розташовані у навчальних, медичних закладах, кафе; інші – розбиті у наметах біля зупинок громадського транспорту, на автодорогах тощо.

Адреси пунктів обігріву розміщено на сайті МНС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: