Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" обіцяє Колесніченку "силову відсіч" за побиття депутата

Неділя, 23 грудня 2012, 13:21

"Свобода" має намір дати нардепу від Партії регіонів Вадиму Колесніченку "силову відсіч" за побиття депутата-свободівця Олега Медуниці.

Про це заявила нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон в інтерв’ю "Газеті по-українськи".

"Скаржитися до прокуратури — це все одно, що говорити до телеграфного стовпа. Тому Колесніченку ми дамо відсіч силову", - сказала вона, додавши, що "відсіч дає і виборець".

Фаріон також зазначила, що "Свобода" домовляється з Об'єднаною опозицією про те, щоб кричати разом "українська!", коли хтось із виступаючих в парламенті починає говорити російською.

"Зараз 37 голосів кричать. Тому була бійка коло трибуни, коли Колесніченко дозволив собі говорити недержавною", - сказала депутат.

"Я казала своїм хлопцям, що треба опановувати два шляхи — у парламентську бібліотеку і у тренажерні зали. Іншого способу побудови держави ми не бачимо", - заявила Фаріон.

Коментуючи програмні засади "Свободи", депутат відзначила, що не підтримує заборону абортів.

"Щодо заборони абортів — не погоджуюся. Це має бути рішення жінки. Ніхто не має права втручатися у це", - сказала вона.

Водночас Фаріон висловила думку, що першого президента Леоніда Кравчука треба судити за те, що він відмовився від ядерної зброї.

Вона також вважає, що гомосексуалізм – "це зі сфери медицини". "Це нещасні люди. Хай лікуються, а не накидують нам свої проблеми. Я маю зважати на те, що вони демонструють мені своє збоченство?", - сказала Фаріон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування