Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиції радять залучати мажоритарників, а не ділити "теплі крісла"

Понеділок, 24 грудня 2012, 13:58

Депутат Сергій Міщенко пропонує провести у вівторок у Верховній Раді збори опозиції та запросити на них мажоритарників, які "не зламалися під тиском влади".

Він вважає, що такі збори необхідні для консолідації опозиційних сил, повідомляє прес-служба політика.

"Таким чином ми зможемо дізнатися реальну кількість опозиційних депутатів та розробити план боротьби з режимом", - зазначає Міщенко.

Депутат наголосив, що сьогодні потрібно активно долучати до опозиційної боротьби депутатів-мажоритарників, а не робити вигляд, що їх не існує в сесійній залі.

"В такий складний час не можна звести усю опозиційну діяльність до так званої Ради опозиції. Ми маємо говорити про широке об єднання парламентських й позапарламентських сил", - переконаний Міщенко.

"Не припустимо сьогодні зводити діяльність опозиції до розподілу теплих крісел у Верховній Раді, адже мільйони людей по всій країні чекають від нас чітких сигналів щодо зміни ситуації в країні", - заявив депутат.

Міщенко зазначив, що провів після виборів уже близько десятка зустрічей на 98 окрузі Київщини.

"І в Бориспільському, і в Яготинському, і інших районах Київщини мене запитують, що реально зробила опозиція крім розподілу посад? Де обіцяні першочергові законопроекти? – сказав він.

"Тому сьогодні час шоу й театральщини має закінчитися, а початися етап реальної боротьби", - заявив депутат

Міщенко обраний до Верховної Ради 7 скликання як самовисуванець. У парламенті попереднього скликання входив до фракції "БЮТ-Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування