Міліція клянеться, що шукає кривдників київської вчительки

Середа, 26 грудня 2012, 09:59

Міліція обіцяє надати цілодобову охорону будинку вчительки Ніни Москаленко на Печерську.

Про це повідомляє прес-служба київської міліції.

"Міліція цілодобово охоронятиме будинок по провулку Землянському, 14, де проживає вчителька Ніна Москаленко", - сказано у повідомленні.

За даними прес-служби, Ніна Москаленко шість разів впродовж останніх декількох місяців зверталася до Печерського райуправляння міліції із заявами про підроблення документів на спадщину, блокування невідомими особами проходу до її будинку, повалення паркану та побиття вікон, а також щодо пошкодження невідомими мережі електропостачання, отруєння її собаки та стосовно погроз, що надходять на її адресу від невстановлених осіб.

"Усі заяви, подані Москаленко, міліцією було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, триває слідство. Правоохоронцями вживаються всі заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення цих правопорушень", - сказано у повідомленні.

"Задля забезпечення безпечного проживання мешканців зазначеного будинку міліція Печерського райуправління цілодобово охоронятиме будинок", - додали у міліції.

Як відомо, у вівторок Ніна Москаленко заявила, що вчинить самоспалення у разі, якщо Апеляційний суд не скасує попереднє рішення Печерського райсуду Києва про виселення її з будинку.

Крім того, вона спростувала заяву прокуратури про надання їй цілодобової охорони.

Київська вчителька Ніна Москаленко вже півроку воює за власну землю і будинок на Печерську. Вона пережила кілька рейдерських нападів, її вікна били, а на неї завели три кримінальні справи і намагалися звільнити з роботи.

За цими діями, як підозрює вчителька та її представники, стоїть Грицак. Також висувалися версії про те, що фігурантами цієї справи є хокеїст Юрій Бабенко, який володіє кількома ділянками землі поряд, а також генерал Станіслав Денисюк (колишній начальник УМВС в Харківській області, начальник податкової адміністрації Харківської області) і генерал, колишній начальник УМВС в Сумській області Олександр Москальчук.

Нещодавно Печерський райсуд постановив виселити Ніну Москаленко з її мамою і неповнолітнім сином з її будинку.

Представники вчительки розповідали, що зверталися до багатьох політиків і депутатів, однак майже ніхто не зміг їм допомогти.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування