Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Януковича заперечує, що міністрів підбирали за зв'язками з "Сім’єю"

Четвер, 27 грудня 2012, 11:23

Молодший син президента Віктора Януковича заперечує, що багато міністрів отримали посади в новому Кабміні через хороші зв'язки з їхньою сім'єю.

Про це він сказав в інтерв'ю російським "Известиям", коментуючи заяви про те, що нові міністри близько знайомі з президентом, і саме тому отримали високі посади.

"Це не зовсім так. Перш за все, вони хороші фахівці і першокласні професіонали своєї справи. Я вважаю, що в Кабінеті міністрів важливий не стільки людський фактор. Міністри повинні виконувати свої безпосередні обов'язки, а не брати участь у політичних перипетіях", - заявив Янукович-молодший.

"Я вірю, що все нові міністри і ті, які залишилися на своїх колишніх місцях - справжні фахівці. Те ж стосується і парламенту. Нарешті пристрасті вщухли, всі вже раніше пересварилися, побилися і тепер готові до конструктивної роботи і діалогу", - додав він.

На питання, чи може змінитися вектор руху України в бік Росії в 2013 році, син Януковича відповів:

"Знаєте, це питання постійно стоїть на порядку денному. Всі цікавляться і питають, куди, власне, йде Україна: до Євросоюзу чи до Росії. Можу сказати так: ми повинні бути самодостатньою країною. Україну не повинні сприймати як бідного родича. Нашу країну повинні поважати у всьому світі. Нас оточують могутні держави, ми повинні дружити з усіма".

"Я не поділяю думку тих, хто говорить, що Україна повинна піти в той або інший союз або економічне співтовариство, щоб щось отримати навзаєм. Якщо ми хочемо дешевий газ, потрібно нарощувати власний видобуток, шукати альтернативні джерела енергії, а не скаржитися, що ціна на російське паливо непідйомна. Якщо нас не влаштовує рівень торговельного обороту з іншими країнами, то потрібно шукати і виробляти такі товари, які захочуть купувати за кордоном", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування