Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналіст Найєм підозрює, що його пошта була зламана

Четвер, 27 грудня 2012, 13:12

Журналіст Мустафа Найєм підозрює, що його електронна пошта була зламана.

Про це журналіст написав у своєму Facebook.

"Якщо я все правильно розумію, мою пошту по-тихому зламали. Історія така. Якщо ви знаєте, поштовий сервіс Google крім звичайної ідентифікації користувача через пароль пропонує ще й т.зв. дворівневу верифікацію - через СМС. Простіше кажучи, коли ви входите на свій аккаунт, на ваш мобільний телефон приходить СМС з додатковим перевірочним кодом. І тільки ввівши цей код, ви можете переглянути свою пошту ", - написав він.

"Я цією функцією ніколи не користувався. Але останнім часом у мене виникли деякі підозри, що своєю поштою користуюся не я один і вчора ввечері я цю функцію активував. І вже сьогодні вранці, поки я спав, мені прийшло чотири СМС з перевірочними кодами . Судячи з усього, мій пароль комусь вже давно відомий і хтось вже отримав доступ до моєї скриньки", - вважає Найєм.

"Тому, дорогі друзі-товариші, прийміть заздалегідь мої вибачення, якщо найближчим часом зміст нашого листування стане надбанням широкої і не дуже громадськості. Крім цього, якщо ви чутливі до такого роду речей, видаліть всю переписку зі мною в усіх соцмережах. Дякую за розуміння ", - додав журналіст.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування