Тимошенко не дають ялинку, а Луценку з виховною метою покажуть Януковича

Четвер, 27 грудня 2012, 14:06

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко скоріше за все зустріне Новий рік у лікарняній палаті і без ялинки.

Про це пише "Комсомольська правда".

"Ми другий тиждень ведемо переговори з керівництвом Качанівської колонії, - говорить народний депутат Сергій Власенко. - Але поки позитивної відповіді не отримали і палата Юлії Володимирівни до свята не прикрашена. При цьому немає ніякого нормативного акту, що забороняє засудженим встановлювати ялинки. На питання" Чому не можна? "- мені відповідають:" Тому що! "
 
У минулому році "Батьківщина" передала маленькі ялиночки в Качанівську колонію.

У святковому меню Тимошенко не буде ні шампанського, ні олів'є. Спиртне засудженим заборонене, а традиційні новорічні салати Юлія Володимирівна не визнає.
 
31 грудня в Харків приїде рідня екс-прем'єра з Дніпропетровська.

"Вона їсть майже без солі і без цукру, важких страв з майонезом не любить. В основному харчується фруктами, овочами і травами - кинзою, петрушкою. М'ясо може з'їсти, котлетку", - розповіла тітка Тимошенко Антоніна Ульяхіна.

Родичі привітають Тимошенко на відстані – з-за воріт ЦКБ, їх збираються прикрасити гірляндами та іграшками. На побачення Ульяхіна не розраховує - позапланове відвідування рідні не дозволили.
 
При цьому Ульяхіна розповіла, що під час останньої зустрічі Тимошенко виглядала добре.

"Виглядає Юлія добре, навіть краще, ніж зазвичай. Після голодовки, коли почала харчуватися - прямо світиться зсередини. Сповнена сил, енергії, ідей. Ми привезли їй масу літератури - книжки з філософії, історії, права. Телевізор вона і вдома рідко дивилася, а в лікарні все більше читає ", - повідомила тітка.
 
Зовсім по-іншому будуть зустрічати Новий рік у Менській колонії, де відбуває термін екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Начальство колонії повідомляє, що привітає його "в загальному порядку", тобто поряд з іншими ув'язненими.

Телевізор Луценко і трьом його сусідам по камері дозволять подивитися не до 10 вечора, як зазвичай, а до першої години ночі. Крім того, передбачається, що у виховній кімнаті всім продемонструють новорічне привітання президента.
 
У меню обіцяють рубану курятину з гарніром з каші, а також шипучі напої замість шампанського. Плюс передачі, які привезе рідня з Києва, пише газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...